Inbjudan: 14 mars 19.00 Möte om slingor. Puben i Önneköp.

I HOTSPOT Kölleröd finns vacker, spännande natur och berättelser knutna till många platser. Detta är resurser vi vill bevara och utveckla. Går det att göra det enkelt för besökare att se och uppleva de natur- och kulturvärden vi uppskattar? Hur är det vettigt att tänka när vi ska rekommendera turister att röra sig i vårt område? Vilka vägar är lagom och trevliga att promenera? Kan man gå in i skogen, finns det stigar? Hur tar man sig förbi och över gärden? Vad säger markägarna? Vilka vägar är bra cykelvägar? Vilka krav kan man ställa på en cykelväg?

Kjell Nyström, Bengt Wernersson, Tage Persson och Arne Andersson som alla känner området väl, har förberett och visar sina förslag till vandrings- och cykelturer på puben i Önneköp. Vi har ingen formell anmälan till detta, men uppskattar om du hör av dig så att vi vet ungefär hur många vi blir, till Tage 0415-60019 eller mig.

Redan anmälda är Pernilla Colhag som är projektledare i Mitt Skåne och Stefan Albrekt som driver både www.outdoorskane.se och www.bikersstop.se. Kom och tänk med oss! Hur går vi vidare, vad är nästa steg?

Hjärtligt välkomna önskar Slinggruppen/ Eva Grip!